onsdag, oktober 11, 2006

Hvordan går det med Keiko?

Nå er det snart tre år siden Keiko døde. Han ble gravlagt under en gravhaug i Halsa kommune med 300 skolebarn som dekket han med stein. Men hvordan går det med Keiko nå? Er han skylt vekk av stormen? Er steinene fortsatt på plass? Hvordan lukter det når fem tonn hvalspekk råtner?

Jeg kjenner jeg savner Keiko litt. Omtrent som jeg savnet Guns n'Roses for et par dager siden. Men det er ikke like lett å slå på råttent hvalspekk som det er å slå på en CD. Nå har jeg hørt både Civil War og Knocking on heavens door i et par dager, og jeg innser at Use your illution 2-albummet til GN'R er ganske bra. Jeg klarte faktisk å høre på det mer enn én gang i motsetning til de andre albummene med samme gruppe som jeg fikk en overdose med på starten av 90-tallet.

Den eneste måten jeg nå får sett Keiko på igjen, er å se Free Willy-filmene. De selger den grisebillig på play.com, så jeg har jo muligheten til å se han igjen i nær framtid om jeg vil. På den annen side klarer jeg meg sikkert fram til de sender den på TVNorge i jula. Men jeg ser ikke bort fra at jeg klarer meg uten da også. Jeg har jo Guns N' Roses

4 kommentarer:

Britt M. sa...

du imponerer med dine flotte overganger mellom Keiko og Guns n' Roses. :D Det er jo poetisk og sentimentalt!

Prinsesse Vil Ikke sa...

Jeg skjønner ikke hvor du henter inspirasjonen....

Donpedro sa...

Hey, ikke diss G'n'R!!! Ca 15 år siden ejg hørte på dem, man alle vet jo at det var MEG Slash spilte for ute på venstrefløyen på Valle hovin på 90-tallet.

Merethe sa...

Herregud er Keiko død?`

:grine: