mandag, oktober 23, 2006

Drømmetyder søkes

Jeg trenger en drømmetyder. På morgenkvisten i dag drømte jeg at jeg var på en buss på veg hjem. Jeg hoppet på en grønn buss (i motsetning til den røde sporveisbussen jeg pleier å ta) og sjanset på at den stoppet på Sinsen. Jeg hadde med meg sekken med fullt fotoutstyr, laptoppen og en del anent utstyr som ikke bør bli borte. Siden jeg ikke visste helt om bussen skulle stoppe der jeg tenkte meg, gikk jeg fram til sjåføren og spurte. Av en eller annen grunn lot jeg sekken ligge igjen i midtgangen ved bakdøra.

Da jeg spurte sjåføren om hvor jeg burde gå av, sa han "Da må du gå av her", og så stoppet han. På veg tilbake for å plukke med sekken, ser jeg at den er åpnet, og at to gutter i 16-17-årsalderen er på veg ut med PC og fotoutstyr. Jeg kaster meg etter og løper etter dem. Jeg tar dem igjen, og da våkner jeg med et brak av vekkeklokka. Jeg kjenner hodet er helt totalt ute og sykler munnen er som sandpapir og øynene verker etter søvn. Så jeg skrur av lyden, og faller ned igjen på hodet og forbanner den kjipe drømmen.

Og hva skjer? Joda, jeg fortsetter på drømmen fra der hvor jeg våkner. Som om morgenen ikke var var kjip nok. Hvorfor drømmer jeg sånn? Hvorfor drømmer jeg om digre hjul som er i ferd med å rulle over meg? Hvor våkner jeg med krampe i leggen etter febrilsk å prøve å stoppe bilen jeg drømte at jeg kjørte i i stummende mørke?

Ls meg få sove godt, for pokker!

6 kommentarer:

Merethe sa...

Jeg har så sinnsyk mange rare drømmer at jeg skulle ønske at jeg kunne ha gått til en personlig drømmetyder. Men jeg tror en slik analyse må ses sammen med livsituasjon og personlighet.

Stine sa...

Søskenbarnet mitt går hos en drømmetyder. Hun er litt alternativ, men får visst hjelp til mye og de trekker paraleller til livssituasjonen og greier. Det gir henne mye iallefall.

Stjernesøkeren sa...

det bekrefter vel bare det vi alle vet? at du er en syk, syk mann?

men sånn utenom det: kan ikke urolig nattesøvn skyldes så mangt? fra stress og mye å tenke på om dagen til litt for mye mat før leggetid?

Stine sa...

Jeg anbefaler en god bok før sovetid! Det virker nesten alltid. Er boka for spennende eller urovekkende kan det virke motsatt.

Snuppelura sa...

Stine: Er dette noe du sier til Øystein på sengekanten også, eller er det visse ting dere kun tar over blogg?

Stine sa...

Det er visse ting vi kun tar over blogg. Kan da ikke drive med sånne praterier i det daglige. Dessuten er ikke jeg helt ved mine fulle fem midt på natta når Øystein sitter i hjørnet og gjemmer seg for store hjul.