onsdag, oktober 25, 2006

Det lysner

Denne uka startet skikkelig skjevt ut. Mandag våknet jeg med mareritt og jeg gikk rundt i koma resten av dagen. Om du spørr meg hva jeg gjorde på jobb på mandag kan jeg ikke svare deg eksakt. Jeg vet at jeg var i et møte fra halv ti til elleve, men resten er blankt. Og tirsdag var ikke stort bedre, selv med hyggelig middagsstund med gjester. Men i dag våknet endelig kroppen til liv. Jeg fikk endelig unna flere halvferdige ting på jobb, og tatt et par telefoner jeg har utsatt og utsatt.

Og da jeg gikk fra jobb i 4-tida var jeg merkverdig pigg. Jeg var faktisk så pigg at jeg hoppet av trikken på Torshov og tuslet innom kjøttbutikken og kjøpte ordentlige pølser (takk til Liten som fikk sendt meg dit) og jeg gikk også innom Torshov sport for å se om de hadde et godt (og kanskje litt billigere) alternativ til jakka jeg har sett for meg som vinterjakke. Og det hadde de ikke.

Men iallefall ruslet jeg videre hjemmover og kikket på bygninger, blomster, mennesker og trikker, mens jeg smilte til verden. Og jeg tror jeg begynner å forstå Leas fasinasjon av Torshov. Ikke bare det, men jeg innså faktisk at ICA'en på stusselige Sandaker senter faktisk var ganske ok om man ser bort fra grønsaksavdelingen. Og vel hjemme stekte jeg meg ordentlige pølser og lagde potetstappe fra bunnen av og koste meg skikkelig. Og på toppen av det hele avdekket en ny gjennomhøring av The Dandy Warhols siste album at dette til tross for at jeg syntes det virket kjipt første gangen jeg hørte på det, faktisk er ganske ålreit. Selvfølgelig langt fra noen højdare om man sammenligner med Welcome to the monkey house, ett av mine topp ti favorittalbum, men grei taffelmusikk.

Og nå venter jeg på en innkommende kjæreste og verden er ganske ok.

Kanskje det blir en super-torsdag i morgen?

4 kommentarer:

Merethe sa...

Det er koselig på Torshov. Har bodd midt i Vogtsgate med trikken stoppende rett utenfor soveromsvinduet mitt og 7-11 rett ved. Har aldri sovet så godt som da.

Liten sa...

Vesla og jeg triller stadig oftere i retning Torshov - oppover Torshovdalen, over i parken og nedover til pølsemakeren og til slutt en litne pitstop på Kaffebrenneriet før vi triller hjem igjen.

Det er faktisk et sted jeg godt kunne ha bodd. Hvertfall hvis jeg fikk tatt med meg bakgården og naboene fra her jeg bor nå :)

Stjernesøkeren sa...

Ble torsdagen super?

Øystein sa...

Torsdagen ble grei. Effektiv dag på jobb, trilletur med frøkna til Liten etter jobb, med påfølgende lammemiddag og pludring.