tirsdag, oktober 10, 2006

Fortsatt naiv etter seks år

For seks år siden fant jeg det ut at det var på tide. Før kinoturen med en gjeng fra klassen min på høgskolen pakket jeg sekken med t-skjorte, boxer, sokker og tannbørste. Jeg hadde lovet Stine å hjelpe henne med å legge inn Borland C++ (Et program du lager dataprogrammer med) på PC'en hennes, og tenkte at det kanskje ikke var noe vits å dra hjem etterpå. Vi hadde flørtet heftig i en 14-dagers tid, og det var egentlig på tide å kalle en spade for en spade.

Så da kinoen var slutt ble jeg med til hennes studenthjem. Programmet jeg skulle "hjelpe" henne med skjønte jeg fint lite av, og de som kjenner meg har i ettertid hylskrattet av at akkurat jeg skulle tilby meg å hjelpe til med dette. Den utkårede har aldri siden spurt meg om noe som helst datateknisk. Jeg kjenner denne mistroen og åpenbare feilvurderingen av min kometanse sårer (jeg kan jo ikke noe for at det ikke hjelper uansett hvor mye man trykker "OK" og prøver på nytt), men jeg har valgt å svelge disse kamelene siden jeg alikevel ikke har det så værst.

Det endte uansett med at jeg ikke gikk hjem den kvelden, og siden den gang har jeg har jeg hatt en rødhåret nordtrønder som kjæreste. Og nei, hun er ikke fra Vædda'n.

På tross av (eller snarere kanskje på grunn av)at hun er så naiv at hun ikke gjør annet enn å heve øyenbrynene såvidt når en kar som skal hjelpe henne med en PC drar opp egen tannbørste fra sekken, har vi nå altså hengt sammen i seks år. Det første året feiret vi dagen vi ble sammen med middag på en bedre restaurant, men etter det har det stort sett gått i glemmeboken. Jeg har nå fridd, og jeg ser ikke bort fra at jeg år etter år etter at vi har giftet oss kommer til å glemme bryllupsdagen. På den annen side er jeg ikke så bekymret for dette, siden det er flere i husstanden som har dette problemet.

From: Stine
To: Øystein
Date: 10-Oct-2006 08:18
Subject: Ups..

Vi hadde 6 årsdag i går vi tror jeg..

-Stine


Uansett har det vært seks bra år, og vi får prøve å holde ut i seks nye. Hvis hun ikke innser at jeg er en slask før den tid...

11 kommentarer:

KnutR sa...

Det med slask tror jeg allerede er avslørt. Takk og lov er det "naiv" og en tålmodighet som er hinsides hva menneskeheten har opplevd hittil som redder deg.

Grattis med 6 år! :D

Stjernesøkeren sa...

Pf, tror Stine gjennomskua deg fra første stund :) Hun har nok veid ulemper og fordeler og fattet sin beslutning ut fra det.

Grattis med 6 år! (Vi kommer snart etter.)

Grombaben sa...

Min samboer og jeg har vært sammen i seks år helgen som kommer. Jeg husker, og biter meg merke i at intet frieri har kommet min vei..
*vil vise ham bloggen din og fortelle hvilken handlekraftig mann du er*

Snuppelura sa...

Gratulerer med seks år! Dagen etter grombaben har seksårsdag har min kjære og jeg ett år... om fem år er jeg tredve og håper virkelig at jeg har blitt fridd til også! :)

Stine sa...

Hehe

Det skal jo sies at jeg løfta litt på øyenbrynene da jeg oppdaga et par rene boxere og noen t-skjorter i skapet mitt etter du hadde vært hos meg et par ganger også.

Snikinnflytting kalles det.

Øystein sa...

Knut: Husk at tålmodighet også går begge veier selv om jeg kanskje er en pain in the ass til tider.

Stjernesøkeren: Kan ikke du banke inn i knut alle fordelene jeg har?

grombaben: Sikker på at du vil at han skal bruke meg som forbilde? Frieriet kan fort bli litt mer enn du ønsker...

snuppelura: Ta det med ro... Når du er tredve har dere enebolig på Hadeland, dere har stasjonsvogn, baqrnevogn og ring på fing.

Stine: Reagerte du på de rene klærne? Jeg vilel reagert på at typen la igjen skittentøyet så fort. Å ville ha rene klær er jo bare naturlig. Hvem vil vel gå i møkkete klær?

Stjernesøkeren sa...

Jeg sa ikke at JEG har funnet noen - men Stine har jo åpenbart det ^^

Sexy Sadie sa...

Gratulerer vennen!

Heidi-Hopp sa...

Fikk du ja?

Gratulerer så mye ihvertfall! :)
Jeg ble heller utsatt for det Stine nevnte, at typen la igjen mer og mer skittentøy, så til slutt vasket jeg det og la det inn i egen hylle til ham.

Donpedro sa...

Det geniale med gifteringer er at man kan ha datoen inni, så kan man titte når man ikke husker. Gjøres jevnlig her i huset, og nå snakker jeg ikke på vegne av min mann...

Odile sa...

Seks år er lenge. Gratulerer!