lørdag, januar 20, 2007

Fisk på land

- Hjelp, jeg er en fisk på land, var den første tanken som slo meg da jeg våknet i dag morges. Munnen var som Sahara, leppene skrek etter lypsyl, huden var tørr og en ekkel dunking i både panna og bakhodet gav signaler om en noe dehydrert kropp. Jeg skiftet mellom forsterstilling og stabilt sideleie mens jeg ventet på å dø.

At jeg havnet i situasjonen er forsåvidt ingen stor overraskelse. Kort oppsummert bestod fredag kveld av følgende:
- 10 mann på besøk
- 12 flasker whisky/whiskey
- Prøvesmaking fra alle flaskene etter tur.

(Edit: Dette illustrer vel poenget helt greit)

Med unntak av én som forsvant tidlg, hang alle med på hele prøvesmakingen, og jeg har fått et ganske nyansert syn på denne brune drikken. Vi fikk prøvd både isley-whisky, higland-whisky og irsk whiskey. Vi fikk prvød singelmalt og blend. Og jeg fikk dessuten den æren av å kjenne hvordan whisky smaker i retur i dag morges.

Akkurat nå er jeg veldig glad for at vi la testingen til en fredag, slik at vi fikk to dager å komme oss på. Men på tross av en litt slitsom morgen (klokka er nå fire og jeg har nettopp spist frokost), er dette noe jeg absolutt kunne tenke meg å gjøre igjen. At det er et sosialt behov for slike tilstelninger med ordentlig male bonding er også hevet over enhver tvil. En av festdeltakerne ankomm etter etter å ha kommet fra Mexico med fly samme morgen. Jeg synes uttalelsen "Blir det egentlig noen forskjell om jeg ikke sover på 36 timer i forhold til om jeg ikke sover på 24?" vitner om god sportsånd.

Nå er kroppen i ferd med å stabilisere seg, men jeg har en viss følelse at kroppen ikke skal få tilført alkohol igjen på et par dager.

8 kommentarer:

Jøran Vagnby Lillesand sa...

Hihi, trodde ikke engang du drakk whisky, jeg! Men, hva gjør man ikke for litt male bondage? ... nei, vent...

Øystein sa...

Vel, som jeg har gjentatt for flere nå, endte min forrige runde med whusky spyende bak din mors (min svigermors) garasje. Dette var nå tilstrekkelig lenge siden til at jeg kunne prøve på nytt i kontrollerte og ordnede former.

Rambukk sa...

Whisky er spennende og interessant, ikke nødvendigvis godt, men spennende og interessant..

KnutR sa...

1: Whiskey er nam. Man må bare kjenne sine begrensninger.

2: 10 mann, 12 flasker whiskey og kontrollerte former? Døh. Lenge sia du var student eller, Vea? ;)

En liten blå høne sa...

Synes at tittelen på bloggen din passer godt til denne posten.

Ser forøvrig ut til at vi har hatt en helt identisk lørdag.

Det bare MÅ være noe galt med kroppens reaksjonsevne når første gang man spyr, er dagen etter kl 13?

Prinsesse Vil Ikke sa...

Jeg konstaterer at du ikke har gått i "skal ikke drikke mer resten av mitt liv"-fella. Jeg er også glad i whisky, men onde tunger vil ha det til at jeg blir så utrolig stygg i kjeften av det. De gangene jeg har holdt på å få bank av ukjente gutter, har vært under innflytelse av whisky. Triks: det hjelper alltid å (mer enn) antyde at de fleste larver har høyere intelligens enn dem...

Rambukk sa...

Apropos: Må bare nevne at jeg nettopp postet en filmsnutt av et helt avsindig whisky-stunt.

Jare sa...

boys will be boys...