onsdag, januar 31, 2007

Grums

Fin dag.

07.40: Kikker ut vinduet. Regn. Konkluderer med at det er for kaldt med bare regnjakke, og orker ikke balle med fleecejakke på utsiden. Konklusjon: Paraply.
07.47: Innser at det er på tide å komme seg til kiropraktor.
07.50: Setter av gårde, slår opp den flotte fine paraplyen fra Ikea og vasser bortover i vått salt-slafs og stedvis såpeglatte partier.
07.53: Innser at bare én av mine to telefoner ligger i lommen. Og det er selvfølgelig den kritiske som ligger hjemme. Fortsetter mot kiropraktoren.
08.01. Ankommer utenfor kiropraktoren. Slår ned paraplyen, og rister den. På grunn av ekstra tyngde i vann som har fryst til is oppå paraplyen mens jeg gikk, knekker paraplyenrett over håndtaket. Ekte kvalitetsvare.
08.03: Sitter på benken hos kiropraktoren. For femte gangen på rad prøver han å knekke opp et stivt ledd i ryggen, og for femte gang må han prøve tre ulike måter før leddet i det hele tatt får noe som helst bevegelse.
08.26: Trasker hjem igjen med brukket paraply for å hente telefon.
09.01: Setter meg på bussen.
09.21: Ankommer jernabanetorget. Innser at hanskene ligger hjemme og at grus er noe Oslo kommune mangler ressurser til å fordele ut over Norges mest treffikerte kollektivknutepunkt.
09.28: Drasser meg inn døra på jobb og finner en rekvisisjon for innkjøp av en stol i hyllla mi som naturlig nok ikke kom meg i hende tidligere, slik at jeg kunne stoppet på veien og plukket den opp.
09.38: Returnerer ut. Fortsatt ingen hansker.
09.46: Ankommer fysioterapi-senteret hvor stolen skal hentes. Prøver å få tak i fysioterapeut som har stolen. Ingen lykke. Setter meg ned og venter i tilfelle han dukker opp etter en pasientbehandling.
10.00: Etterlyser mannen.
10.07: Fortsatt ingen mann.
10:15: Får beskjed om å lete i treningsstudio, finner mannen. Går for å finne stol.
10.20: På vei ut med en pappeske som er akkurat litt for stor til å bære komfortabelt.
10.35: Kommer inn på jobb igjen dyvåt av svette (varm jakke, plussgrader og ekkel bærestilling)
10.36: Ser at pappesken som er i ferd med å gå i oppløsning av regnet har smittet over på jakka, og at det er et helvete å få av det som har satt seg fast.

Og det var i det store og hele mine første tre timer i dag. Men nå har jeg i det minste en fin stol, og en rygg som kanskje holder seg myk et par dager (selv om jeg tviler etter pappeskebæringa).

7 kommentarer:

Mia sa...

,

Hei Øystein:)

Sånne poster må du ha oftere! Synes det er litt gøy å lese om dagen din fordelt utover timer og minutter;)

Men kanskje ikke alle synes det er like gøy? :?

Øystein sa...

Hehe, er du tilhenger av bigbrother også?

Mia sa...

.

ehh...neida:(

Bigbrother var forøvrig gøy da det kom første gangen, men teit resten av tida. (men vedder på at du ikke tror meg) ;)

Mia sa...

.

(hmm...kanskje jeg ikke skal si noe neste gang? :?


PS: Hvis ikke ryggen din bedrer seg, så kan du jo prøve healing slik en annen blogger har gjort. Kanskje alternative metoder er mer tingen for deg?

En liten blå høne sa...

Prøvd å trene opp musklene i ryggen? Det vil ha en positiv effekt på din positur, og dermed friskere rygg.

Øystein sa...

Bare for å avfeie alt med én gang. Ved siden av å gå til behandling hos både kiropraktor og manuellterapeut, trener jeg ryggen, har fått korrigert arbeidsstilling og anskaffet en stol som er bra for ryggen på jobb. Så jeg prøver å bli kvitt dette...

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk