tirsdag, november 28, 2006

Trafikkregler er ikke for parkeringsvakter

I dag stod jeg og ventet på trikken i kvadraturen i Oslo. På andre siden gaten sto det parkert en rekke biler på oppmerkede plasser. I starten av kvartalet sto det parkering forbudt-skilt med en betong-fot, og skiltet var tydeligvis midlertidig. Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ikke hadde tenkt over at skiltet overstyrte hvitmarkeringen på asfalten hvis jeg hadde lett etter en plass i området.

Mellom forbudsskiltet og de oppmerkede plassene sto det også en annen bil parkert. Denne var merket "Trafikketaten, Oslo Kommune". Sekunder, minutter og 19-trikken passerte, og fortsatt stod bilen der. Så kom det en parkeringsvakt til syne. Hun tøffet bort til de oppmerkede plassene med biler, kikket på skiltene og begynte å skrive bøter så blekket sprutet. Glad og fornøyd satten hun seg i trafikketatens bil uten bot (men som nå hadde stått der i ca 10 minutter, fortsatt innenfor samme parkering forbudt-skilt), og svingte ut i veien.

Hun kjørte til enden av kvartalet, la seg ut i kollektivtrafikk-fila, og rundet det fine svingforbud til høyre-skiltet på vei etter nye parkeringssyndere.

Jaja... Da lærte vi noe i dag også. Er man parkeringsvakt, gjelder ikke trafikkreglene.

2 kommentarer:

Snuppelura sa...

Det skal bli interessant å se om jeg drar de beste damene om jeg refererer til deg.......

Anonym sa...

I den forbindelse er dette innlegget legendarisk :)

http://www.sazha.com/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=50