onsdag, november 15, 2006

Må jeg å erstatte trønderen?

Flere norske blogger er nå utstyrt meg google-annonser. Av disse kan nevnes Annekake og LoRdx/Kent. Jeg har i flere år hatt fast samboer, men det ser ut som google har funnet at jeg trenger å bytte partner. Gang på gang har jeg nemlig fått tilbud om både singelfester og polske koner.

Polsk Kone
Polske damer ønsker norske menn Bli Medlem og møt din drømmepartner
www.RussianEuro.com

Er ikke google fornøyd med trøndere?

4 kommentarer:

KnutR sa...

Det er flere forhold å vurdere her:
Polakker er kjent for å være billige i drift. Nå jeg sier drift, mener jeg her timelønn. Hvor mye penger bruker du på trønderdyret i løpet av en måned kontra hvor mye en polsk dame vil trekke?
En annen ting polakker er kjent for, er høyt konsum av alkohol. Nå er det nok fremdeles et stykke opp til alkoholkonsumet som er gjengs hos trøndere, men fremdeles vel verdt å vurdere.
Polske damer (kanskje spesielt den typen som annonseres via google) har også et relativt høyt forbruk av sminke. Billig sminke som gir en annen stakkar utslett og punggrevling. Absolutt et avgjørende kriterie.

Og til slutt da.. Det ryktes at trønderdyr er ålreite dyr alt i alt?...ps... Er det prøveperiode for å kunne finne ut av alle eventuelle ulemper? ;)

KnutR sa...

Oj! Glemte en ting!
Reprimander fra trønderdyret! Ryktene sier at det ikke faller i god jord å bli byttet ut med polakker (egen, sur erfaring fra ungdommen da malejobben gikk til helvete pga billig polsk arbeidskraft)

Stine sa...

Jeg vet ikke om man skal ta det som et tegn, men jeg får opp følgende link ganske ofte:

Norges største singelfest
Mye omtale og ros - på fest får du bilde av dine 18 utvalgte gjester!
www.sukker.no

Liten sa...

Men du Øystein, dette er jo ikke noe problem. Du kan nemlig få både og - trønder når du er våken og polakk når du drømmer. For det var Drømmedame de averterte med?

Gudene må vite at du trenger selskap når du drømmer, jf tidligere poster...