søndag, november 12, 2006

Rakfisklaget unnagjort - smalahove neste?Det er over fem år siden jeg fikk lyst til å arrangere mitt eget rakfisklag, og i går ble det endelig gjennomført. Vi spiste oss mette og litt til, og av en eller annen mysifistisk grunn forsvant det over en liter akevitt, hvorav Håvard og jeg antakelig drakk en god tredjedel hver.

Lukten fra den kontrollerte forråtningsprosessen rakfisk faktisk har gjennomgått var til å leve med. Faktisk var dette et ypperlig parti nybegynner-fisk, og det gikk nesten fem store fisker. Jeg følte meg rimelig pigg og oppegående hel kvelden, men jeg innser at jeg nok har vært en smule på druen. Konklusjoen kommer ikke av en litt sjaber form som jeg er i nå, men av at jeg ikke helt kan erindre alle scenene som er dokumentert på de nesten 200 bildene som ble tatt med kameraet mitt, eller at det i det hele tatt ble tatt bilder...

Men om det frister til gjentakelse? Absolutt!

Håvard har nå også lansert forslaget om å tilberede smalahove, noe jeg støtter fullt ut. Jeg har aldri spist smalahove, men det står definitivt på listen over ting som bør prøves.

5 kommentarer:

En liten blå høne sa...

Jeg foreslår at du også putter froskelår på den listen over ting som må prøves - om det ikke allerede er prøvd, selvsagt.

Merethe sa...

;grøsser:

Donpedro sa...

Vil bare si, før jeg bir invitert, at jeg ikke spiser sånn mat. Men send gjerne noen bilder for underholdningens skyd, hehe

En liten blå høne sa...

Pssst, pingler. Smalahove smaker pinnekjøtt, og froskelår smaker kylling.

Stine sa...

Men hvorfor da ikke spise pinnekjøtt og kylling?
Sikkert mye billigere.