tirsdag, juli 10, 2007

Tilbake på skolebenken

Det er stille i gangen på jobb. Bare en og annen gnager holder hjulene i gang, og selv er jeg i denne kategorien. Men når bygget er tomt og telefonen har stilnet har jeg en ypperlig mulighet til litt kompetansepåfyll.

Å sitte og lese på jobb er fint, men enkelte ganger slår det meg at det er enkelte ting jeg ikke savner fra da jeg studerte.

Konfigurasjonsrevisjon gjelder både funksjonell- og fysisk konfigurasjonsrevisjon. Funksjonell konfigurasjonsrevisjon er den formelle gjennomgang av de funksjonelle karakteristikker til en konfigurasjonsenhet, forut for godkjenning. Hensikten er å verifisere at enheten tilfredsstiller de krav som er spesifisert i dens funksjonelle og allokerte konfigurasjonsdokumentasjon. Dette for å etablere eller verifisere overensstemmelse med konfigurasjonsenhetens produkt basislinje.


*Gjesp*

3 kommentarer:

Liten sa...

Skrekk og gru! Du er blitt tagget slik at du kan ha noe annet å holde på med.

Heidi Fleiss sa...

Jeg er et lite hamster (iiik!), nei jeg er en ørkenrotte! Den eneste i gangen min her i 2.u.etg i Østre tårn. Akkurat nå er vaskemannen utenfor, men ellers kan jeg gjøre akkrat hva jeg vil i hele dag. Jeg har to aviser, en masse blogger og litt post jeg må gjennom. Jeg kan spille så høy musikk jeg vil, og jeg slipper å gå i kontordame-antrekk! Det er nesten som å ha litt ferie selv om man er på jobb! (Men det skal sies at jeg ikke gidder å drive med kompetanseoppbygging).

Ha en strålende sommerdag på jobb!

Stine sa...

Pass på så du ikke konfigurerer hodet ditt nå i sommer da. :P

Her på jobb tror jeg det er noen som har misforstått. Her er det så travelt som det aldri bruker være. Det eneste jeg merker at det er sommer på er at den del leverandører og kunder har sommerstengt, og det gjør ikke akkurat jobben min lettere.