tirsdag, juli 03, 2007

Dracula og Gry Jannicke Jarlum

På trikken i dag tok jeg meg selv i å humre litt over reklamen for opplysningen 1881 som sto rett foran meg. Bildet av grev Dracula og Frankensteins monster under teksten som oppfordrer «Ta opp kontakten med gamle kjente» var forsåvidt ikke så fryktelig morsomt i seg selv. Men én liten detalj var nok til å få meg til å humre på morgenkvisten, nemlig drikkene på bildet. Her har nemlig dekoratøren selvfølgelig gitt Dracula en bloody mary og Frankensteins monster en boks med battery. Et fantastisk enkel og søt detalj.


På baksiden av plakaten er det derimot en annen reklame for 1881 som bare gjør meg irritert. Her har de betalt Gry Jannicke Jarlum for å være med i en reklame som gjør et festelig poeng av Jarlums tidligere erfaringer med å bli kidnappet av en UFO. Gry Jannicke Jarlum er så utrolig oppbrukt at jeg kommer til å spontaneksplodere om disse reklamene henger oppe i mer enn to uker.

Og jeg vurderer å boikotte 1881 helt fordi jeg ved å bruke deres tjenester indirikte subsidierer Gry Jannicke Jarlum. Det får da for pokker være nok at hun får en slant fra Tono i ny og ne når jeg terroriseres av «Svake mennesker» på radio?

5 kommentarer:

J! sa...

Kan det kalles en spontaneksplosjon hvis du først eksploderer etter to ukers indignasjon over Grys tilstedeværelse på busser og trikker? Er det ikke mere spontant å eksplodere allerede første gangen du så reklamen?

Anonym sa...

Jeg er helt enig i innlegget! Skal ALDRI bruke 1881 mer. Jannicke er en tulling, og IKKE troverdig i det hele tatt. All UFO-fokuseringen er en ren bløff for å tjene penger uten å jobbe for det. La oss snart slippe å høre mer om dette halvgamle kvinnemennesket som tror hun er guds gave til omverdenen. Har dere ikke bedre fantasi, skal ikke jeg legge igjen en krone mer hos dere. Jannicke burde vært tiet ihjel. Skjønner ikke at noen gidder å skrive om henne i det hele tatt! Andre normale avdankede stjerner vet å holde seg for gode til å fremstå i pressen etter at karrieren deres var over for 25 år siden, men det er jo noen som bare MÅ ha oppmerksomhet uansett hva prisen er...

Anonym sa...

Jeg er også enig! Jannicke burde ikke stilt opp på denne reklamen! Fysj

Anonym sa...

Jannicke er kul.

vilalltid sa...

Anonym sa: All UFO-fokuseringen er en ren bløff for å tjene penger uten å jobbe for det.


Har hatt en del med henne å gjøre i jobbsammenheng, og hun brukte ikke UFO greiene for å tjene penger, hun virkelig TRODDE/TROR på det selv.... Hakket verre spør du meg....