onsdag, september 20, 2006

Om å finne en blogg

Summetone lurer på hvordan jeg sporet henne fra blink til bloggen hennes. Her er svaret:

Det vokste en løvetann i Volda som stod og beskuet livet. Den var gul og fin, men etter noen dager ble den befruktet av en humle og kjente at det var på tide å bringe livet videre et annet sted. Den slapp gulfargen og ble stående som et pinnsvin med masse små falskjermer.

Så en dag blåste vinden i Volda bra, og ett av løvetannens frø løsnet og steg til værs på himmelen. Den fløy opp og opp, og svingte rundt en bygning, og i et lite sekund kunne løvetannfrøet skimte en PC-skjerm med ei dame foran (ikke spørr meg hvordan løvetannfrø kan se...). På skjermen kunne den også skimte "summetone.bloggspot.com" før den forsvant videre oppover i lufta.

Frøet steg og steg og vinden blåste mot øst. Over fjell og ned i fruktbare områder på Østlandet. Men vinden bare blåste og blåste til Frøet til slutt landet i en bakgård i Oslo. Her var det så glad at det ropte det enneste den kunne komme på (ikke spørr hvordan løetannfrø kan rope heller): SUMMETONE DÅTT BLOGSPOT DÅTT COM! SUMMETONE DÅTT BLOGGSPOT DÅTT COM!

Og bare noen millimeter fra løvetannfrøet lå jeg og hørte en lys pipende skriking. Jeg skjønte ikke hvor den kom fra, men merket meg hva den sa. Og nå står det en gul løvetann i hagen.