lørdag, desember 09, 2006

Nye venner søkes

Er du snekker, rørlegger, elektriker, fysioterapeut eller kiropraktor, har sunne interresser og grei kroppslukt? Trenger du nye venner? Skriv isåfall en kortfattet søknad og sende den til lillevea@gmail.com. Få en attest fra dine venner på at du er en bra venne og legg ved denne.

Vær klar over at vi forventer at venner er gode på oppussing og oppbryting av stive rygger. Av en eller annen grunn ser det ut til at det flommer over av dataingeniører og bibliotekarer rundt oss...

6 kommentarer:

En liten blå høne sa...

Trenger du en veldig søt blå økonomihøne?

Jeg er veldig god på streng kostnadskontroll, og gir gjerne smekk på fingeren dersom du er for offensiv med lommeboken i ditt oppussingsprosjekt.

Heidi-Hopp sa...

Hei, husk at jeg, selv om jeg er en arkiverende bibliotekar, har en fortid som elektriker!
Her kan du få det beste fra begge verdener!

Stjernesøkeren sa...

Eeeee... jeg kan ... uhm ... eller ikke ... men jeg kan ... nei ... men ... jeg gir opp. Jeg er faktisk ganske ubrukelig o_O

Tonje sa...

hva med en psykolog? jeg er ikke noe særlig tess til å knekke opp stive rygger, men er til gjengjeld en mester til å lytte...

Øystein sa...

en liten blå høne: Vel, jeg har et par vekttall i økonomi og det holder vel for mitt bruk. Så noe akutt behov for økonomihøne har jeg ikke.

heidi: Now we're talking!

stjernesøkeren: Trøst deg med at du er kjekk og grei selv om du ikke kan noe praktisk. OG så har du besteforeldre som er artige å skjenke.

tonje: Flere vil nok hevde at jeg hadde trengt en psykolog (eller en tvangstrøye og høyt, grønt gjerde), men tror jeg klarer meg. Jeg får jo nok svar fra stemmene i hodet mitt når jeg trenger noen å snakke med.

- Birgit - sa...

Altså, er det noe galt med bibliotekarer nå? Og hva med masserende bibliotekarer?? (Du har ikke spurt, du må spørre ser du vennen...)