mandag, desember 11, 2006

Mobil til besvær


Med ståpels på ryggen har jeg pakket opp en ny telefon. Jeg gruer meg allerede til å teste overgangen fra people-connecting til den runde grønne logoen.

Jeg må vel bare krype til korset og inrømme det. Jeg er Nokia-slave. Jeg liker de trauste finnene som gjør ting avansert men enkelt på en gang, akkurat slik som Google. For noen år siden var jeg innom Ericssons modell T68i, men denne hatet jeg som pesten. Selv ikke etter halvt års bruk hadde jeg klart å ommstille meg til å tenke slik som telefonen forventet.

Jeg startet Nokia-eventyret mitt med gode gamle 1611. Så ble 5110, og i russetiden kjøpte jeg meg en 1611 til for å ha som festtelefon, øljekk osv. Jeg har også vært innom 3310, 6210, og i det siste har jeg hatt en 2600 som jobb-telefon, og en 3220 på privaten. Begge er forsåvidt modne for utskifting. 2600'en fordi den mangler praktisk funksjonalitet, og 3220'en fordi den er i ferd med å bli utslitt. Forøvrig har jeg vært godt fornøyd med super-fjortiss-telefonen.

Men i dag fikk jeg utlevert ny jobb-telefon. Og tror du ikke jeg ble utstyrt med selve satan selv, Sony Ericsson K750i. Nå vil vel kanskje noen invende at dette er en flott telefon, men jeg er ekstremt skeptisk, og jeg kjente hårene stritte på ryggen da jeg dro kjensel på menyoppsettet fra T68i. Jeg har riktignok bestemt meg for å gjøre et forsøk. Jeg har bestilt adapter for å kunne koble på eksterne hodetelefoner istedenfor de møkka-proppene som fulgte med telefonen, og jeg har bestilt større minnekort for å få inn litt musikk. Så får vi se da om jeg klarer å omvendes.

4 kommentarer:

Heidi-Hopp sa...

k750i er, ja faktisk, den beste telefonen jeg noen sinne har hatt. Modellen begyner jo å dra på åra (månedene) nå, så jeg synes jobben din kunne ha spandert på deg noe nyere.

Stine sa...

"Buhu, jeg får fin og litt dyr kamera- og musikkmobil fra jobben som jeg egentlig ikke vil ha, buhu."

Tistillepådeg!

Snuppelura sa...

De nyeste modellene til Nokia har en tendens til å være litt for avanserte uten helt å fungere. Både jeg med min 6280 og broren min sin (et eller annet nummer) har masse klikk.

Øystein sa...

Hum, jeg skal ikke klage alt for høyt. JEg liker mp3-spilleren og radioen, selv om den gjør at jeg melder meg helt ut av verden og ikke får helt med meg hvor jeg går.