onsdag, august 22, 2007

Kano-frustrasjon

Min kjære far eier en kano som i de siste årene har ligget lagret i bestemors garasje. Det er lite vann i bestemors garasje, så da jeg plutselig hadde en bil med takstativ tilgjengelig, foreslo jeg for min kjære far at jeg kunne låne kanoen og bruke den i Oslo.

Etter mye om og men kom vi oss endelig ut til bestemor for avhenting, ca tre timer etter at jeg hadde planlagt å reise tilbake til Oslo. Vel inne i garasjen kommer annerkjennellelsen av at det fakisk er en stund siden kanoen har vært i bruk. Jeg hadde allerede fått beskjed om at den trengte et strøk med lakk, men ut over det var det strengt tatt ikke kanoen i seg selv som var problemet.

Siden kanoen ble lagt på plass i garasjen var det nemlig blitt skiftet garasjeport, og det hadde rett å slett blitt umulig å få kanoen ut av garasjen. Slukøret måtte vi innse at det må både hammer, slegge og rydding til for å få den til Oslo. Så nå har jeg kanotralle, men ingen kano. Og søndagen vil gå med til en kjøretur nordover igjen for å demontere garasjen.

2 kommentarer:

Stjernesøkeren sa...

På Kvilut oppi Goppollen ligger den edle Elvegris bak hjertehuset og vansmekter alene og forlatt. Den blir helt sikkert lykkelig om du skulle føle for å utforske Fennatjønnet og de omkringliggende vannene. Det er visstnok mulig å padle mellom de småtjerna utover sjøen, selv om det krever litt beinarbeid noen steder :)

Stjernesøkeren sa...

Det var forøvrig en hyttenabo oppi der som rydda i uthuset og hadde en ok kano han ville gi bort ... men det er noen uker siden, så det er kanskje for sent...